Genç Dahiliyeciler Grubu yeni üyelerini arıyor!

Genç Dahiliyeciler Grubu yeni üyelerini arıyor!

Değerli meslektaşlarım;

Türk İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği GENÇ DAHİLİYECİLER GRUBU, 40 yaş altındaki yandal yapmamış İç Hastalıkları Uzman ve asistanlarından oluşan ve TİHUD bünyesinde çalışmakta olan bir gruptur. İç Hastalıkları uzman ve asistanlarının eğitiminin standart hale getirilerek iyileştirilmesi, kariyer gelişimi için destek sağlanması ve asistanlık eğitiminin daha ilk dönemlerinden itibaren bilimsel bilgiyle uğraşma isteğinin Türkiye’deki genç İç Hastalıkları uzmanları arasında yaygınlaştırılması grubun temel amacını oluşturmaktadır.

Türkiye Genç Dahiliyeciler Grubu başkanlığını uzun yıllar Türk ve Avrupa Genç Dahiliyeciler grubunun kurucusu olan Dr. Mine Durusu Tanrıöver yürütmüştür. 2016 yılından beri grubun hem Avrupa hemde Türkiye’de ki temsilciliğini ve başkanlığını Dr.Öğr.Üyesi Oğuz Abdullah UYAROĞLU yapmaktadır.

Genç Dahiliyeciler grubu yeni üyeleri ile birlikte bilimsel araştırma ve çalışma grupları oluşturmak, asistan-uzman-akademisyen grupları oluşturarak kitap, broşür, bülten benzeri basılı materyaller hazırlamak gibi bir çok aktiviteyi gerçekleştirmeyi planlamaktadır ve tüm öneri ve fikirlerinize açıktır.

Genç Dahiliyeciler Grubu’na gönüllük esasına göre katılım sağlanır, grubun devamlılığı ve ortaya koyduğu çalışmalar tamamen grup üyelerinin istek ve çalışma azimlerine bağlıdır.

Sizde Genç Dahiliyeciler grubunun etkinliklerinden haberdar olmak ve aktif rol almak istiyorsanız linkte bulacağınız kayıt formunu doldurup gencdahiliyeciler@gmail.com adresine gönderiniz.

İlk hedefimiz belirli bir çoğunluğa ulaştıktan sonra yapılacak bir toplantı ile bir yönetim kurulu ve çalışma gruplarını oluşturmak olacaktır.

Saygılarımla;

Dr. Öğr. Üyesi Oğuz Abdullah UYAROĞLU
Genç Dahiliyeciler Grubu Temsilcisi - Başkanı